Digitális nyomda, digitális nyomtatás

Nyomatok mérete: SRA/3 (A/3-as méret körben kifutóval ellátva)
A nyomdagép típusa: Xerox 700.
Felhasználható papírok:

  • digitális nyomdagépekhez gyártott papírok 350 gr-ig
  • kreatív papírok
  • öntapadók
  • Pauszok
A kis példányszámú színes és fekete nyomatokon kívül egyedileg perszonalizált anyagok előállítása, kivitelezése.

Névjegyek, meghívók, szórólapok, címkék, oklevelek. Rövid átfutási határidővel, akár órák alatt elkészülhetnek a megrendelt termékek.

Nagyobb példányszámok esetén (könyv, folyóirat) ofszet technológiával gyártunk.


Ha Ön már rendelkezik előkészített, nyomdakész anyaggal (nyomdai kivitelezésre alkalmas PDF fájl), akkor azt az alábbi elérhetőséget használva tudja eljuttatni részünkre kivitelezésre. Amennyiben az anyag túl nagy ahhoz, hogy e-mail-ben küldeni tudja, úgy munkatársunk az Ön kérésére megadja FTP tárhelyünk belépési kódjait, ahová feltöltheti nagyobb méretű nyomdakész anyagait is. Személyre szóló árajánlatot is az alábbi elérhetőségen kérhet:

Szabó Márta, tulajdonos kapcsolattartó
+36 20 928 0209

Deák Gabi
kereskedelem@mm-goldprint.hu
+36 20 452 2621
+36 1 431 7097
M és M Goldprint Nyomda Budapest,
X. kerület, Jegenye u. 6.

Ofszet nyomtatás esetén B/2-es méretig, 4 színű ofszet nyomás esetén B/3-as méretig, digitális nyomtatásnál pedig, - amely alacsony példányszám esetén javasolt - SRA/3 (320*450 mm) méretig tudjuk fogadni anyagaikat.

Amennyiben nem rendelkezik nyomdakész PDF anyaggal, szívesen állunk rendelkezésére a tervezésben, előkészítésben is. Így a tervezés és a kivitelezés is egy kézbe kerül, ami nagyon megkönnyíti a termék elkészítését. Specialitásunkká vált az egyedi igények kiszolgálása, ezért bármilyen bonyolult kérés esetén szívesen konzultálunk Önnel a megoldás megtalálása érdekében.

Várjuk szíves megkeresését!

Nézze meg ofszet nyomda oldalunkat is!