Brosúra készítés, brosúra nyomtatás

 

Szeretne egy igazán igényes, exkluzív megjelenésű brosúrát, ami népszerűsíti cége termékeit/szolgáltatásait?
Nyomdánk profi minőségben készíti el az Ön elképzeléseinek megfelelő brosúrát!

 

Egy jó brosúra nem csak abban segít, hogy minél többen megismerjék a vállalkozását, hanem növeli az emberek cégbe vetett bizalmát, és új ügyfeleket, megrendelőket is hoz. Egy jó brosúra színvilága és grafikai kivitelezése magára vonja a figyelmet, a tartalma pedig vágyat ébreszt a vásárlásra, és ráveszi a potenciális ügyfeleit arra, hogy vegyék fel a kapcsolatot az Ön cégével.

MM Goldprint - minőségi brosúrák készítése   MM Goldprint egyedi brosúrák készítése   MM Goldprint - brusúra készítése

Rendelkezik Ön a brosúra elkészítéséhez szükséges nyomdakész anyaggal (nyomdai kivitelezésre alkalmas PDF fájl)?

Akkor nincs más dolga, csak küldje el nekünk az anyagot az alábbi elérhetőségek valamelyikén, és írja meg, hány példányt szeretne, mi pedig adunk rá egy személyre szóló árajánlatot. Ha túl nagy a fájl, és nehézkes lenne e-mailben elküldenie, úgy munkatársunk szívesen megadja Önnek FTP tárhelyünk belépési adatait, így könnyedén feltöltheti nagyobb méretű nyomdakész anyagait is.
Ofszet nyomtatás esetén B/2-es méretig, 4 színű ofszet nyomás esetén B/3-as méretig, digitális nyomtatásnál pedig SRA/3 (320*450 mm) méretig tudjuk fogadni anyagaikat.

 

Szabó Márta, tulajdonos kapcsolattartó
+36 20 928 0209

Deák Gabi
kereskedelem@mm-goldprint.hu
+36 20 452 2621
+36 1 431 7097
M és M Goldprint Nyomda, Budapest, X. kerület, Jegenye u. 6.


Ön még nem rendelkezik a brosúra elkészítéséhez szükséges nyomdakész anyaggal?

Semmi probléma, munkatársaink szívesen állnak rendelkezésére a tervezési és az előkészítési munkálatoknál is. Hogy mi minden szükséges egy sikeres brosúra elkészítéséhez? Fontos, hogy először gondolja át, pontosan milyen eredményeket szeretne elérni a brosúrával, melyik célcsoportot kívánja megszólítani. Ezután érdemes átgondolnia, hogy milyen képi elemekkel és szöveges tartalommal kívánja elérni a kitűzött célokat. Munkatársaink is mindezzel tisztában vannak, és örömmel segítenek Önnek egy igényes és hatékony brosúra elkészítésében!
Örömmel várjuk egyedi igényeit! Vegye felé velünk most a kapcsolatot, és biztosan megtaláljuk az ideális megoldást!

Szabó Márta, tulajdonos kapcsolattartó
+36 20 928 0209

Deák Gabi
kereskedelem@mm-goldprint.hu
+36 20 452 2621
+36 1 431 7097
M és M Goldprint Nyomda, Budapest, X. kerület, Jegenye u. 6.


Régi idők brosúrái

A mai reklámok, brosúrák mind-mind hozzánk szólnak, többnyire üzennek valamit a számunkra. A régebbi korok hirdetései pedig a korábbi idők hangulatát, mindennapi életét közvetítik, és sokszor ma már megmosolyogtatnak.


Elveszett rabszolgámat keresem. Ma már meglehetősen abszurdnak tűnik ez a gondolat, holott az első ránk maradt reklámnak – ősi brosúrának - éppen ez volt az üzenete. A hirdetés, amelyben egy egyiptomi ültetvényes szeretné megtalálni elszökött rabszolgáját, mintegy 3000 évvel ezelőtt került rá egy papírtekercsre.
A reklámok és brosúrák mindig együtt változtak a történelemmel, az ókori élénk kereskedésben virágoztak a mai reklámok elődei, a középkor hanyatlása viszont visszafejlődést jelentett a reklám világában is. Érdekesség, hogy régen az írás és olvasás képessége még nem volt értelemszerű, ezért az első időkben elsősorban a képi elemek és szimbólumok használata jellemezte a brosúrákat és a reklámokat. Ennek köszönhetően alakultak ki a cégérek is, amelyek az adott mesterséget ábrázolták a bolt elé fellógatva, így hívva fel a figyelmet az üzletre.
A modern nyomtatás feltalálásával lehetővé vált az újságok és könyvek tömegtermelése, ami óriási mértékben felgyorsította a reklámok terjedését és fejlődését. Ez az időszak értelemszerűen elsősorban a sajtóhirdetéseknek kedvezett, az újságokban sorra jelentek meg a különféle termékeket és szolgáltatásokat értékesítő hirdetések. Az első mai értelemben vett brosúrák is kezdtek megjelenni – nyomtatott lapokon osztogatták a különféle üzletek kínálatát az embereknek.


A brosúrák megjelenése mellett érdemes szót ejteni az első reklámplakátról is, amely állítólag úgy jött létre, hogy Amerikában egy festékkereskedéssel foglalkozó úriember saját cége reklámját ráfestette egy farmer istállójának egyik falára, cserébe ingyenesen kifestette az egész istállót.


A rádió és a televízió megjelenése is forradalmian megújította a reklám világát. Mosolyogva és nosztalgiával emlékezünk például a Fabulon régi televíziós reklámjaira, mert hát ez is csak a múlt. Napjainkban a világhálónak köszönhetően az internetes reklámok virágoznak. Ugyanakkor a nyomtatott hirdetések és a brosúrák mind a mai napig szervesen hozzátartoznak a reklám világához, anyagukban, technikai kivitelezésben, grafikában és szövegesen is követve a reklám aktuális trendjeit.